Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Bedankt voor die twintigste medaille…

Begin november viel Flandrien Kaas opnieuw in de prijzen op de World Cheese Awards. Met een gouden, zilveren en bronzen medaille in de categorie goudse kazen was het alweer een goed jaar.

Voor Flandrien Kaas betekenen deze 3 medailles dat de teller intussen op 19 staat bij de World Cheese Awards. Dat kan tellen!
Fijn, al willen we ons nu ook weer niet in slaap laten wiegen, want dan verdwijnt de scherpte om elke dag het beste van jezelf te geven. En dat mag niet gebeuren.
Want kaas, dat blijft nog steeds een natuurlijk product dat met zorg en ambacht behandeld moet worden. De melk van januari smaakt niet hetzelfde als in april.
En dus is er vakmanschap nodig als je elke dag dezelfde smaak en kwaliteit wil aanbieden aan je klant. Gelukkig kunnen wij terugvallen op een team van professionele kaasmeesters en medewerkers. Kwaliteit lever je niet zomaar, daar moet je voor werken, elke dag opnieuw.

In die zin is het natuurlijk leuk als internationale vakexperten vertellen dat je goed bezig bent. Natuurlijk streelt het je ego als ook anderen zien met hoeveel zorg en vakmanschap je het verschil tracht te maken.
Maar weet je wat ons minstens even sterk trof? De vele lovende reacties die we kregen van elk van onze klanten. Jullie sms’jes, berichtjes, filmpjes en telefoontjes betekenen heel veel voor ons. Het voelt als een twintigste medaille en ja, het is een gouden…


We laten jullie graag even meegenieten van een aantal reacties die we binnenkregen.

Ann Keymeulen - Kaasmeester

Ann Keymeulen is een internationaal geprezen kaasmeester.
Ze is lid van de Guide International des Fromagers en onder meer ook jurylid van de ons bekende World Cheese Awards. Ze weet met andere woorden waarover ze spreekt.
Wij vroegen haar waarom het zo belangrijk is dat Flandrien op en top Belgisch is.
En we konden het natuurlijk ook niet laten te vragen wat haar favoriete Flandrien is…

Valerie - ‘t Schotelken

Valerie runt delicatessenzaak ‘t Schotelken in Nederbrakel.
Ze is Flandrien-believer van het eerste uur. Flandrien Kaas, dat is voor haar op en top kwaliteit. Ze gebruikt de kazen op verschillende manieren in haar delicatessenzaak.
Benieuwd? Bekijk haar getuigenis.

Lode Vande Vyvere - Mr. Georges

Lode Vande Vyvere van Mr. Georges runt dan weer meerdere delicatessenzaken in Delhaize supermarkten over gans België. Zijn doel is de beste delicatessen uit België en zuiderse landen aan te bieden. En daar hoort ook Flandrien Kaas bij. Hij is grote fan.
Meer nog, ook bij hem thuis komt er enkel Flandrien op de boterham

Wim Opbrouck - Flandrien-ambassadeur

Wim Opbrouck voorstellen hoeft waarschijnlijk al lang niet meer. Levensgenieter, West-Vlaming en overtuigd Flandrien-ambassadeur. Vorig jaar gaf hij ons nog een unieke inkijk in het bedrijf en trok hij voor ons het land rond, op zoek naar de liefde voor kaas in Vlaanderen.
Maar nu verrast hij ons met zijn eigen felicitaties. En hij doet dat uiteraard op zijn eigen manier…

Van Eccelpoel

Wie in de Kempen woont en houdt van lekker eten, die kent ongetwijfeld Van Eccelpoel in Herentals, zonder overdrijving een van de mooiste delicatessenzaken van Vlaanderen.
Flandrien Kaas is er de basiskaas voor al wie op zoek is naar goudse kazen. Ook de medewerkers van Van Eccelpoel deden de moeite om ons te feliciteren. Dank daarvoor!

Bedankt voor alle gelukwensen. Het geeft ons extra energie om verder te bouwen aan waar we al tien jaar voor gaan: jullie de beste goudse kazen ter wereld voorschotelen…

Terug naar overzicht