Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Koop kaas lokaal, da’s lekker duurzaam

Je hoort het tegenwoordig overal: koop lokaal. Veel mensen denken dan spontaan aan de plaatselijke boer of wekelijkse markt. Klopt, maar lokaal kopen is veel meer dan dat. Niet alleen de kaas, de groenten en het vlees in de buurtwinkel, maar ook je online aankopen bij een Belgische verkoper vallen namelijk onder die noemer. Want dan geef je je geld uit in een bedrijf van bij ons. En dat heeft veel voordelen voor de samenleving én jezelf.

Koop lokaal bij een gepassioneerde handelaar

Overal ter wereld zijn handelaars bezield bezig met hun product. Ook in België. Waarom zou je dan je aankopen in het buitenland doen? Koop kaas lokaal en profiteer van de voordelen: meteen beschikbaar, gemakkelijker te bereiken en beter van kwaliteit. Want een lokale handelaar is vol passie met zijn producten bezig en wil alleen het beste voor jou. Heb je een vraag of wil je advies? Dan reken je op zijn expertise. Bovendien bespaar je op brandstof of verzendkosten en heb je je felbegeerde kaas snel in huis. Koop kaas lokaal en bespaar!

Koop lokaal uit een ruime keuze

België heeft ontzettend veel te bieden. Zo zijn onze producten van de beste kwaliteit en vaak wereldwijd gekend én geliefd. Koop lokaal en proef van de lekkerste kaas, drank, … die je maar kunt bedenken. Al die producten worden – vaak ambachtelijk – gemaakt in ons land. Iets om trots op te zijn! Profiteer daarvan: koop lokaal en maak overheerlijke recepten klaar met Belgische producten! 

Verklein je ecologische voetafdruk: koop kaas lokaal.
Wat dacht je van onze Flandriacho’s met Flandrien Grand Cru? Of een heuse ovenschotel met krieltjes, prei en Flandrien Kaas? Al die Belgische producten zijn onderling perfect te combineren. Zo weten wij uit ervaring dat Super 8 Flandrien bier en Flandrien Kaas samen puur genot zijn. Koop lokaal en geniet van al dat lekkers!
Koop kaas lokaal en geniet van onze heerlijke streekproducten.

Koop lokaal en duurzaam

Misschien iets waar je niet altijd bij stilstaat: koop lokaal om het milieu en de Belgische economie te steunen. Want als je in het buitenland koopt, vloeit het geld als het ware uit onze economie weg. En dat is zonde. Koopt elk gezin ongeveer 100 euro per jaar in een Belgische webshop in plaats van via een buitenlandse, dan komen er maar liefst 1.785 jobs bij! Koop lokaal om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Want dan is er minder vervuilend transport nodig om je aankopen tot bij jou te krijgen. 

Bovendien ben je zeker dat het eerlijk en in een veilige omgeving gemaakt is. Koop lokaal in België en spaar het milieu. 

Koop lokaal: er zijn honderden heerlijke Belgische producten te ontdekken, zoals Flandrien Kaas. Proef van al onze varianten. 

Terug naar overzicht