Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Flandrien Kaas, daar zit muziek in!

Op een geslaagd aperitiefmoment met je bubbel mag Flandrien Kaas natuurlijk niet ontbreken. Een prachtig concert op de achtergrond maakt de avond helemaal compleet. Klinkt deze combinatie je als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws, want wij hebben iets leuks in petto. Lees snel verder en maak kans op een fantastische prijs!

Achter de schermen bij Flandrien Kaas

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar het reilen en zeilen bij je favoriete kaasmaker? Binnenkort kan je zelf komen ontdekken hoe het er bij ons in de kaasmakerij aan toegaat! We organiseren immers een wedstrijd waarmee je kans maakt op een persoonlijke rondleiding bij Flandrien Kaas, inclusief een kijkje in onze nieuwe rijpingszaal.

Op een geslaagd aperitiefmoment met je bubbel mag Flandrien Kaas natuurlijk niet ontbreken.

Een muzikaal spektakel

Maar er is meer. Na de exclusieve rondleiding achter de schermen staat er nog een topactiviteit op het programma. Niemand minder dan Wim Opbrouck komt bij ons langs om ons te vermaken met de leukste deuntjes. Zijn orkest heeft hij al opgetrommeld – nu ontbreekt alleen jouw gezelschap nog! Speciaal voor de fans van Flandrien Kaas geven ze een privéconcert, met alles erop en eraan.

Wil jij er graag bijzijn? Dat kan! Het enige wat je moet doen, is deelnemen aan onze wedstrijd.

Goesting in een fantastische avond?

Wil jij er graag bijzijn? Dat kan! Het enige wat je moet doen, is deelnemen aan onze wedstrijd. Een gelukkige Flandrien Kaas-fan wordt uitgekozen om samen met maar liefst 29 vrienden en familieleden te komen genieten van deze prachtige avond, inclusief rondleiding én privéconcert. De activiteiten vinden plaats in het voorjaar van 2021. De winnaar wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht. Spannend!

Grijp je naast de hoofdprijs? Geen nood, dan maak je nog steeds kans op een prachtige troostprijs. De eerste honderd deelnemers die de schiftingsvraag het best inschatten, krijgen thuis een Flandrien Kaas-pakket opgestuurd. Wat het pakket allemaal bevat, houden we nog even geheim, maar je kan alvast uitkijken naar heel wat lekkers …

 

Waag je kans en WIN

Deelnemen kan nog tot en met 30 november 2020 via deze link. Registreer je en waag een gokje voor de schiftingsvraag. Wie weet geniet jij over enkele maanden van een prachtige avond met je vrienden en familie. Veel succes!

Terug naar overzicht