Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Gezond leven met Flandrien Kaas

Kaas eten als onderdeel van een gezonde levensstijl, het kan! In Frankrijk kennen ze het fenomeen als The French Paradox: de Fransen zijn kerngezond en genieten van een leven vol kaas én wijn. De dokters staan erbij en kijken ernaar. Het aandeel van een goede, kwaliteitsvolle kaas is hierin bovendien niet onbelangrijk, zo blijkt uit een Deens onderzoek. Ben ook jij het nieuwe jaar gestart met enkele goede voornemens en wil je dit jaar iets doen aan je gezondheid? Goed nieuws, Flandrien Kaas is dé ideale pappenheimer!

Flandrien Kaas, da’s vers en lokaal

Bij het omschakelen naar een gezonde levensstijl is het belangrijk om enkele best practices toe te passen. Zo ban je bijvoorbeeld best alle ongezonde voeding uit je huis. Vul je koelkast met onder meer verse groenten en fruit. Het is echter een misvatting dat je het hierbij moet houden. Door zeer bewust je andere voedingsstoffen en ingrediënten te kopen, bekom je eveneens een gebalanceerd én realistisch dieet. Je boodschappen doe je dus best doordacht.

Kaas eten als onderdeel van een gezonde levensstijl, het kan!
Maak op voorhand een lijstje, beperk je hoeveelheden en ga vooral voor kwaliteit! Een stukje Flandrien Kaas kopen wordt daardoor een weloverwogen, evenwichtige keuze. Ambachtelijkheid en kwaliteit gaan immers hand in hand. Bovendien weet je perfect wat je eet, zeker door ons lokaal engagement. Met Flandrien Kaas koop je Belgisch. Ook dat is onderdeel van je nieuwe levensstijl!
ij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk heel wat beweging.

Verwen jezelf met een stukje Flandrien Kaas

Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk heel wat beweging. Probeer daarom je lichaam elke dag aan het werk te zetten. Ga op zoek naar een buddy, met twee is alles nu eenmaal eenvoudiger. En na inspanning volgt ontspanning. Beloon jezelf dus achteraf. Samen met je buddy, waarom niet. Blokje Flandrien Kaas erbij en een gezellige après-sport is geboren. Je merkt, genieten met mate is belangrijk in zo’n gezonde levensstijl. Net zoals dat goede gezelschap. Want proeven van Flandrien Kaas is leuker in groep.

Flandrien Kaas is de vriend van iedere fijnproever

Over de voedingswaarde van Flandrien Kaas hadden we het al eerder. Zo bevat Flandrien Kaas heel wat eiwitten, mineralen en vitamines. Die zorgen ondermeer voor je spieropbouw en gezonde botten. Een dieet is voor sommigen echter eerder een verplichting dan een keuze. Voedselintoleranties en -allergieën zijn alomtegenwoordig.
Gelukkig kunnen alle fijnproevers bij Flandrien Kaas terecht. Al onze kazen zijn immers van nature glutenvrij. Flandrien Gerijpt, Flandrien Oud en Flandrien Grand Cru zijn bovendien volledig lactosevrij. Zo hoeft niemand de karaktervolle smaak van Flandrien Kaas te missen. En jij? Jij hebt er weer een goede reden bij om je favoriete stukje kaas in huis te halen. Wedden dat je vooral héél gelukkig gaat worden van je nieuwe levensstijl?
Gelukkig kunnen alle fijnproevers bij Flandrien Kaas terecht.
Terug naar overzicht