Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Op reis met je favoriete stukje kaas

De vakantie staat voor de deur! Voor velen hét uitgelezen moment om met de hele familie op vakantie te vertrekken. Meer dan zes op de tien Belgen zoekt in de zomermaanden dan ook de rust op van een langverwachte vakantiebestemming. En wie vakantie zegt, zegt ook inpakken. Niet altijd een even leuke bezigheid. Misschien ben je zelf al bezig met het nadenken over wat je allemaal wil meenemen naar je vakantiebestemming. Je favoriete stukje Flandrien Kaas hoef je trouwens niet te missen en kan zeker een plaats krijgen in je bagage. Draag zorg voor je kaas en pak hem in met deze tips! Zo kan jij ongestoord genieten van zon, zee, strand en … Flandrien Kaas!

Flandrien Kaas meenemen is a walk in the park

Geniet je van een staycation, beter bekend als een vakantie bij je thuis? Dan is picknicken een leuke afwisseling. Een gezellig dekentje op een rustige plek. Gezelligheid met wat heerlijke zonnestralen. Een glaasje rosé dabei en vooral … lekkere stukjes Flandrien Kaas! Voor deze gezellige uitstap dichtbij huis hoeft de kaas trouwens niet gekoeld meegenomen te worden. Hij kan tegen dat kleine temperatuurstootje.

Draag zorg voor je kaas en pak hem in met deze tips!
Is het alweer een hete zomer of ga je wat verder genieten van het uitzicht? Dan kan een frigobox met koelelementen voor de nodige kaasverkoeling zorgen. Frigoboxtoeristen for the win! En zo blijft ook die rosé lekker fris. Dubbele winst voor iedereen.
Zo kan jij ongestoord genieten van zon, zee, strand en … Flandrien Kaas!

Laat je kaas in first class vliegen

Ga je net zoals meer dan 60% van de reizigers met het vliegtuig op vakantie? Geen paniek, je Flandrien Kaas kan gerust mee. Niet in de handbagage natuurlijk, dat had je wel begrepen. Voorzie een geschikt plaatsje in je reiskoffer en laat die met een gerust hart inchecken. Je ingecheckte bagage gaat immers in het ruim van het vliegtuig en daar kan het best wel koud worden. Sowieso is je Flandrien Kaas één van de laatste dingen die je uit de koelkast haalt voor je vertrekt, zo blijft deze zo lang mogelijk koel.

Bij aankomst op je effectieve vakantiebestemming zoek je liefst zo snel mogelijk opnieuw de koelkast op. Zo kan ook de Flandrien Kaas even bekomen van z’n reis en kan jij ’s avonds bij het aperitief van een Belgische kaas smullen. Hopla, alweer een herinnering rijker.

Verpak je kaas met zorg

Wat doe je als je op vakantie bent in pakweg Spanje en je krijgt als echte Flandrien ongelooflijk veel zin in een stukje Flandrien Kaas? Het antwoord is simpel. Je neemt gewoon je kaas mee! Net zoals je hemd of jurk met veel zorg in je koffer opgevouwen moet worden om kreuken te vermijden, besteed je maar beter extra veel aandacht aan het verpakken van dat heerlijke stukje, onmisbare Flandrien Kaas. Hou de kaas trouwens in z’n originele verpakking. Of nog beter, laat de kaas vacuüm verpakken in de kaaswinkel. Door verpakte kaas te kopen, kan je ook tijdens je vakantie ervan blijven genieten. En maak je niet al te veel zorgen over de douanerechten. Zolang het een kleine hoeveelheid is voor eigen gebruik, is er geen vuiltje aan de lucht. In sommige landen kan er natuurlijk altijd een invoerverbod gelden, al is het vaak voldoende om een luchtdichte verpakking te voorzien. Natuurlijk kan je dit altijd even dubbelchecken. Zo hoef je niets te missen van je stukje goudgeel geluk. En oh ja: fijne vakantie! PS Postkaarten vanop jouw vakantiebestemming meer dan welkom. Stuur ze naar Flandrien nv, Robert Klingstraat 35, 8940 Wervik.

Je favoriete stukje Flandrien Kaas hoef je trouwens niet te missen en kan zeker een plaats krijgen in je bagage.
Terug naar overzicht